Search

Amsterdam Ceintuurbaan – Pandhuis Amsterdam

Pandhuis Amsterdam
Pandhuis Amsterdam ligt aan de Ceintuurbaan en is goed met de tram of bus te bereiken. Pandhuis Amsterdam is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen van gouden en zilveren voorwerpen en munten.

Iets verpanden
Bij Pandhuis Amsterdam kun je een diverse waardevolle spullen in onderpand geven waarbij je direct contant geld krijgt. Met de taxateur bespreek je hoeveel geld je krijgt voor je spullen, hoe lang je het geld leent (en hoeveel rente je moet betalen) en de overige voorwaarden. Let er wel op dat wanneer je niet tijdig terug kunt of wilt betalen je in onderpand gegeven spullen eigendom kunnen worden van het Pandhuis!
Pandhuis Amsterdam neemt van alles in zoals goudbaren, gouden horloges van merken als Cartier, Rolex en Patek Philippe, gouden en zilveren munten en soms ook zilveren bestek of sieraden van bijvoorbeeld Buddha to Buddha en Pandora.

Adres van Pandhuis Amsterdam
Ceintuurbaan 1
1072 ER, Amsterdam (Noord-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4750737
Website: www.pandhuis-amsterdam.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Amsterdam voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment