Search

Amsterdam Bijlmer – Stadsbank van Lening

Contant geld voor goud en zilver
De Stadsbank van Lening in Amsterdam Bijlmer is onderdeel van Gemeente Amsterdam en ligt in Amsterdam Zuid-Oost in het centrum van de Bijlmer, aan het Bijlmerplein. Dit is één van de drie vestigingen van de Stadsbank van Lening in Amsterdam, hier kun je gouden en zilveren sieraden in onderpand geven en na taxatie krijg je direct contant geld mee.
Binnen de afgesproken tijd kun je je spullen ophalen tegen terugbetaling (met rente). Betaal je niet terug dan wordt je onderpand eigendom van de Stadsbank die het daarna kan veilen of kan verkopen in haar winkel. Iets waardevols in onderpand geven voor contant geld is een goede oplossing wanneer je bijvoorbeeld aan het eind van de maand even geld nodig hebt en je dit niet bij een gewone bank kunt of wilt lenen.
Vanwege de waarde is goud altijd interessant om in onderpand te geven, Stadsbank van lening neemt allerlei gouden en zilveren sieraden in zoals een gouden horloge, zilveren broche, gouden ketting, een gouden ring met diamant, een gouden aansteker van bijvoorbeeld Dupont of Cartier en andere sieraden.

Adres van de Stadsbank van Lening in Amsterdam Bijlmer
Bijlmerplein 133
1102 DB, Amsterdam Bijlmer (Noord-Holland)

Overige gegevens van de Stadsbank van Lening in Amsterdam Bijlmer
Telefoonnummer: 14-020
Website: www.amsterdam.nl/sbl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van de Stadsbank van Lening voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment