Search

Amersfoort – Pandhuis Amersfoort

Pandhuis Amersfoort
Pandhuis Amersfoort ligt aan het Prinses Julianaplein op een paar honderd meter van de stadskern van Amersfoort. Met de auto is dit makkelijk bereikbaar, bijvoorbeeld via de Arnhemseweg.
Pandhuis Amersfoort is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in het verpanden van gouden sieraden, goudbaren, zilverwerk en munten.

Contant geld voor je goud
Pandhuis Amersfoort neemt dus vooral goud in onderpand, goud is altijd geliefd want het is waardevast en op basis van het gehalte en het gewicht is de waarde vaak makkelijk te bepalen. Bij dit pandhuis kun je je de waarde is vaak makkelijk te bepalen.
Je krijgt hier contant geld wanneer je je gouden ketting, gouden ring, gouden horloge (van bekende merken als Rolex, Patek Philippe en Cartier), gouden munten of zelfs je goudbaar in onderpand brengt. Met een deskundig taxateur bespreek je hoeveel je kunt lenen en de voorwaarden en rente voor de terugbetaling. Later kun je je in onderpand gegeven spullen weer ophalen. Let er wel op dat wanneer je niet voldoet aan de gestelde voorwaarden je onderpand in bezit kan komen van het Pandhuis.

Je goud verkopen
Pandhuis Amersfoort koopt ook je goud in, dit kunnen dus gouden sieraden zijn en ook goudbaren, gouden horloges en meer. Ook sommig zilverwerk kun je verkopen, evenals sommige munten.

Adres van Pandhuis Amersfoort
Prinses Julianaplein 71
3817 CS, Amersfoort (prov. Utrecht)

Overige gegevens van Pandhuis Amersfoort
Telefoonnummer: 033-4610240
Email: info@pandhuis-amersfoort.nl
Website: www.pandhuis-amersfoort.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Amersfoort voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment