Search

Alphen aan den Rijn – Pandhuis Alphen aan den Rijn

Pandhuis Alphen aan den Rijn
Pandhuis Alphen aan den Rijn ligt aan de Van Boetzelaerstraat, in de Aarhof. Pandhuis Alphen aan den Rijn is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het inkopen en in onderpand nemen van gouden sieraden en andere waardevolle spullen.

Cash voor je goud
Bij Pandhuis Alphen aan den Rijn kun je gouden sieraden en ander goud in onderpand geven, hierbij krijg je direct cash geld. Met een deskundige taxateur bespreek je hoeveel geld je kunt lenen met je goud als onderpand en hoeveel rente je hiervoor moet betalen. Ook krijg je natuurlijk de overige voorwaarden, bijvoorbeeld wanneer je terug moet betalen. Let er wel op dat je niet terug kunt of wilt betalen je in onderpand gebleven spullen in bezit van het pandhuis blijven.
Pandhuis Alphen aan den Rijn neemt als onderpand bijvoorbeeld gouden horloges van bekende merken, goudbaren en gouden munten. Sommige zilveren sieraden van bekende merken worden ook als onderpand ingenomen en zelfs Nederlands zilveren bestek. Ook kun je bij dit pandhuis je goud verkopen.

Adres van Pandhuis Alphen aan den Rijn
Van Boetzelaerstraat 51
2406 BD, Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-497088
Email: info@pandhuis-Alphen-aan-de-Rijn.nl
Website: www.pandhuis-alphen-aan-den-rijn.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Alphen aan den Rijn voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment