Search

Alkmaar – Used Products

Verkoop tegen cash geld
Used Products Alkmaar is een pandjeshuis waar je je gebruikte telefoon, tablet, laptop, horloge, gereedschap, games en nog veel meer kunt verkopen tegen cash geld. Dit pandjeshuis is te vinden in het centrum van Alkmaar, op loopafstand van het station.

Terugkoopregeling
Wanneer je tijdelijk geld nodig bent kun je bij Used Products Alkmaar ook iets van waarde in onderpand geven waarbij je direct contant geld krijgt en je eigendom later – met rente – weer terugkoopt. Vooral gouden sieraden zijn geliefd om tijdelijk te verpanden.

Spullen kopen
Naast inkoop en terugkoop kun je bij Used Products Alkmaar natuurlijk ook terecht om nieuwe of weinig gebruikte goederen te kopen. In de overzichtelijke winkel is een grote variatie aan sieraden, apparatuur, mobiele telefoons, computers en veel meer. Dankzij het dagelijks wisselende aanbod kun je hier nog wel eens een verrassing vinden en een bijzonder item voor een mooie prijs op de kop tikken.

Adres van Used Products Alkmaar
De Dijk 4
1811 MC, Alkmaar (Noord-Holland)

Overige gegevens van dit pandjeshuis in Alkmaar
Telefoonnummer: 072-7503616
Mailadres: alkmaar@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsalkmaar.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van dit pandjeshuis voor de openingstijden of bel ze even.

Related posts

Leave a Comment