Search

Alkmaar – Pandhuis Alkmaar

Pandhuis Alkmaar
Pandhuis Alkmaar ligt aan de Kanaalkade, op korte afstand van het centrum. Pandhuis Alkmaar is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in de inkoop en het in onderpand nemen van munten, gouden voorwerpen en zilverwerk.

Iets verpanden
Pandhuis Alkmaar neemt vooral goud in onderpand, dit is waardevast en de waarde is vaak makkelijk te bepalen. Je kunt hier gouden horloges (van bekende merken als Patek Philippe, Rolex en Cartier), gouden kettingen en ringen, gouden munten en ook goudbaren in onderpand brengen en hiervoor krijg je direct cash geld. Samen met een deskundig taxateur bespreek je hoeveel je kunt lenen en de voorwaarden en rente voor de terugbetaling. Op de afgesproken datum kun je je in onderpand gegeven spullen weer ophalen. Let er wel op dat wanneer je niet voldoet aan de gestelde voorwaarden je onderpand in bezit kan komen van het Pandhuis.

Iets verkopen
Heb je een gouden sieraad wat je nooit gebruikt en wilt verkopen? Bij Pandhuis Alkmaar kun je ook je waardevolle goederen verkopen.

Adres van Pandhuis Alkmaar
Kanaalkade 24
1811 LP, Alkmaar (Noord-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Alkmaar
Telefoonnummer: 072-5117542
Email: info@pandhuis-Alkmaar.nl
Website: www.alkmaar-pandhuis.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Alkmaar voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment